Bal Beach Hotel

AppId is over the quota
AppId is over the quota
type='html'>




















Bodrum'da alternatif tatil güneşi doğuyor. Bal Beach Hotel kapılarını misafirlerine 1 Mayıs 2009'da açıyor.

Bal Beach Hotel Muğla nın Bodrum ilçesinde olup misafirlerine ekonomik ve kaliteli tatil yaptırmak, inançlarına uygun hizmet vermek prensiplerinden yola çıkılarak düşünülen dört yıldız standartlarında, 200 kişi kapasitesiyle hizmet verecektir.

Bal Beach Hotel başlattıgı konsept değişikliği ile 2009 yılı yaz sezonu itibariyle alternatif oteller zincirine halkanın en sağlamlarından birisi olarak katılacaktır. 2009'a en iyi hizmet ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensiplerini ilke edinerek Ege'de İslami anlayışa uygun otel açığını doldurmaya aday bir otel olma iddiasıyla kapılarını açıyor Bal Beach Hotel.

Bal Beach Hotel kalifiye personeli ile aternatif turizm alanında otelciliğe farklı bir bakış açısı getirmeyi ve bir çok ilke imza atmayı hedefliyor. Otel bünyesinde bay ve bayanlar için hazırlanmış ayrı komplekslerle sizin hassasiyetlerinizi göz önünde bulundurmakta.

Bal Beach Hotel herşey dahil sistemiyle çalışacak olup sabah öğle ve akşam yemekleri açık büfe olacaktır. Bay ve bayan komplekslerinde içecek ve günün değişik saatlerinde gözleme, pide ve değişik ara öğünler, gece çorbası gibi bir çok güzelliği içersinde barındırıyor olacak. Otel mutfağında birbirinden lezzetli ve çeşitli, damak tadınıza uygun yiyecekler sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanarak açık büfe şeklinde sizlerin beğenisine sunulacaktır.


Bal Beach Hotel bünyesinde bayanlar için özel olarak hazırlanmış komplekste havuzda güneşin ilk ışıklarıyla yüzmenin tadını çıkartırken bir yandan da Ege'nin bronzlaştırıcı güneşini teninizde hissedeceksiniz. Ayrıca mescid, fitness ve daha pek çok şeyi bir arada bulabileceğiniz bir mekan oluşturulmuştur.

Bal Beach Hotel bünyesinde bay misafirlerimiz yarı olimpik erkekler havuzunda yüzmenin tadını çıkartacak berrak ve muazzam bir koyda denize girmenin keyfine doyamayacaklar.

Ailecek çıkacağınız çevre gezileriyle Ege kıyılarının güzelliklerini keşfedeceksiniz.

Bal Beach Hotel tüm odalarında split klima, wc, 24 saat sıcak su, duş, tv, uydu yayını, telefon, kasa hizmeti sunmaktadır.
Bunların yanısıra açık kapalı restoran vitamin bar, mescit, oyun salonu, market, şark köşesi, fax, fotokopi, anlaşmalı sağlık hizmeti, transfer hizmetleri, oto kiralama, çamaşırhane, ve daha pek çok hizmet sunuyoruz. Ayrıca misafirlerimizin eğlenmeleri için bir çok akşam animasyonu ile canlı müzik etkinlikleride düzenliyor.

Bal Beach Hotel
Muğla / Türkiye
Telefon: +90 (252) 388 61 71

Bal Beach Hotel ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için


View the original article here

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamilton Island, Australia - Holidays Guide 2014

Birmingham, England - Travel and Holidays Guide 2014

Antalya Holidays Rent a Car, Airport Car Rental Antalya - Turkey 2014