Alva Donna Exclusive Hotel ve Spa

Belek Boğazkent bölgesinde bulunan Alva Donna Exclusive Hotel ve Spa, Antalya Havaalanına 40 km, Antalya merkeze 50 km uzaklıkta olup denize sıfır konumda bulunmaktadır.

445 standart odası, 55 quadriple odası, 147 ailes odası, 10 konforlu aile odası, 3 engelli odası, 7 relax suit odası, 4 paşa suit odası ve 3 sultan suit odası olmak üzere toplam 676 odaya sahip olan tesis; odalarında saç kurutma makinesi, direk dış hat, plazma TV, müzik kanalları, uydu kanalları, kablosuz internet, mini bar, merkezi klima sistemi, su ısıtıcısı, oda servisi gibi hizmetler bulunmaktadır. Ayrıca Alva Donna Exclusive Hotel’de 5 Alacarte restoran, 10 bar ve 4 ana restoran bulunmaktadır.

Otel Detayları ve Aktiviteler
1 relaz havuzu, 1 aktivite havuzu, 1 kaydıraklı havuz, 1 mini club havuzu, 1 genç club havuzu, 1 kapalı havuzu bulunan tesiste; büyükler için 4, küçükler için 4 su kaydırağı bulunmaktadır. Ayrıca kendine özel plajı bulunan Alva Donna Exclusive Hotel, 200 metrelik kum sahilinde duş, soyunma kabinleri, WC, pavilyonlar, iskele, beach bar ve iskele bar hizmetler vermektedir.

Tüm gün animasyonları, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, gece şovları, motorlu ve motorsuz su sporları, okçuluk, mini futbol, paint ball, disko, mini club, genç kulubü, sinema, bebek bakımı, fitness, Türk hamamı, sauna, spa merkezi, alışveriş merkezi, doktor, tv odası, kütüphane, oda sevisi, rent a car, kuru temizleme gibi hizmetleri de bulunmaktadır.

Belek’te tatil yapmayı planlıyorsanız; emin olun Alva Donna Exclusive Hotel ve Spa harika bir seçim olacaktır. Rahat ve konforlu bir tatil için Alva Donna Exclusive Hotel sizleri bekliyor.

View the original article here

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamilton Island, Australia - Holidays Guide 2014

Birmingham, England - Travel and Holidays Guide 2014

Antalya Holidays Rent a Car, Airport Car Rental Antalya - Turkey 2014